VOS Kunststof kozijnen en Gevelbekleding

terrasoverkapping Culemborg

Met Piazza aluminium terrasoverkapping ...Terrasoverkapping Culemborg
Haal u meer uit uw wooncomfort met een terrasoverkapping, en geniet van het buitenleven !!! Piazza terrasoverkapping in culemborg ofwel piazza veranda in culemborg type piazza veranda culemborg, Met een terrasoverkapping verzekert u van een betrouwbare en onderhoudsvriendelijke comfortzone waar u jarenlang plezier van zult hebben.

Net geen hoog zomer of net iets te fris?
Met een Piazza aluminium terrasoverkapping kunt u toch optimaal genieten van uw terras en tuin.

s Avonds net iets langer buiten blijven en in alle comfort genieten van een heerlijke lente of nazomer­avond. Mocht u het prachtige voor- of najaar in uw tuin niet willen missen, deze terrasoverkappingen biedt u de nodige bescherming en verbindt uw woning met het buitenleven in uw tuin.

De solide constructies van een Piazza terrasoverkapping, uit uiterste duurzame materialen, verzekerd u van een betrouwbare en onderhoudsvriendelijke comfort, waar u jaren lang plezier van zult hebben.

De Piazza terrasoverkappingen is niet alleen een genot voor uw welzijn, het is ook nog een keer een waardevolle investering voor uw huis.

Piazza terrasoverkapping,  is maatwerk en wordt door ons geproduceerd met een maximale diepte van 3,5 meter en een breedte die geen grens kent, zijn de mogelijkheden legio. De Piazza heeft een uniek kliksysteem, waardoor er nauwelijks schroeven zichtbaar zijn en er toch een sterke constructie ontstaat. Zelfs de waterafvoer, via een geïntegreerde goot, is volledig aan het zicht onttrokken.

Siergoot afwerkgoot piazza terrasoverkappingDe keuze voor afdekking van de Piazza terrasoverkapping kan worden uitgevoerd met HELDER of OPAAL stabiele 16 mm dikke lichtdoorlatende UV-bestendige polycarbonaat of een afdekking met 8mm gelaagd glas.
De variabele hoek zorgt voor een brede toepasbaarheid. De uit twee verschillende sierlijsten aan de voorzijde geven u de mogelijkheid om de terrasoverkapping een ander uiterlijk te geven.
leverbare in de kleuren:
Wit RAL 9010 Creme/wit) RAL 9001 en Antraciet (structuurlak) RAL 7016.
(overige kleuren op aanvraag).

Doorsnee aanzicht goot piazza

De basis voordelen op een rijtje:

Dakligger terrasoverkapping met halogeen spot

International Immovables
(Vos Kozijnen en Geveltechniek)

Pr. Bernardstraat 47
3911CN Rhenen
tel.: 0317-616880
E-mail: info@voskozijnen.nl

KVK nr.:30242271
BTW nr.:168238639B01

Openingstijden.

Maandag t/m Donderdag:
09:00 tot 12:00 uur en 13:00 tot 16:00 uur

Vrijdag:
09:00 tot 12:00 uur

Zaterdag Gesloten

Vraag nu geheel vrijblijvend een offerte aan, door onderstaande velden in te vullen, en we nemen zo snel mogelijk contact met u op!
*(Verplicht veld)

  1. Uiteraard worden uw gegevens niet met derden gedeeld.